Hajdi Korošec Jazbinšek je ob tem na vso moč uživala, poglejte si, kaj jo je tako osrečilo

Hajdi Korošec Jazbinšek je ob tem na vso moč uživala, poglejte si, kaj jo je tako osrečilo (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
17. 6. 2021

Postavna podjetnica je nadvse zaposlena z dnevnimi obveznostmi, a si zna vzeti trenutek zase.

Hajdi Korošec Jazbinšek je s svojim življenjskim slogom marsikomu v navdih. Rada pokaže, kako preživlja prosti čas s svojo družino, soprogom Urbanom in njunima dvema sinovoma, spremljamo pa jo lahko tudi med njenim poslovnim vsakdanom.

Včasih je tempo le prehud, takrat pa se Hajdi zna razveseliti malih stvari, ki polepšajo dan - včasih je to samo okusen dnevni obrok, ki ji pričara nasmeh na obraz. Sama skrbi za svojo uravnoteženo prehrano, zato posega po svežih sestavinah, ko je to le mogoče. Tokrat je pokazala, kako vesela je okusne hrane. "Moj izraz sreče, ko mi servirajo popolno skuhane špagete z omako, ki ni iz konzerve," je zapisala Hajdi na družbenem omrežju ob sliki, na kateri resnično uživa v svojem kosilu.

Ja, res je lepo, če si utegnemo pripraviti kosilo s svežimi sestavinami. Z dobrim načrtovanjem to niti ni tako zahtevno: v času, ko se stojnice tržnic šibijo pod sezonskimi pridelki, si jih nabavimo za nekaj dni v naprej in načrtujmo obroke. Iz zelenjave in svežih zelišč je mogoče pričarati okusne omake, čigar priprava ni zahtevna, rezultat pa je naravnost odličen!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)