Hajdi Korošec Jazbinšek je povsem strta, ob prihodu s počitnic je doživela tole, neizmerno žalostna je

Hajdi Korošec Jazbinšek je povsem strta, ob prihodu s počitnic je doživela tole, neizmerno žalostna je (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
3. 5. 2021

Nekoč priljubljena pevka, danes pa podjetnica in vplivnica, se je z družino mudila na počitnicah na Maldivih.

Ob prihodu domov pa je Hajdi Korošec Jazbinšek pričakal žalosten prizor. V objavi na Instagramu je opisala, kaj jo je tako zelo potrlo.

"Naš kuža je danes ponoči, čisto tiho zaspal... zaspal za vedno. Težko opišem kako sem žalostna, kako zelo sem žalostna. To je bil moj najboljši prijatelj, zaveznik in vedno me je z veselim repkom pričakal. Včeraj pa ko smo z družino prišli domov ni mogel.... vedela sem, da je nekaj narobe. Videla sem mu v očeh kako zelo me je vesel ampak telo ga ni več ubogalo.... Kot da me je čakal, da se še zadnič vidiva in potem je ponoči čisto tiho odšel... vem da na lepše."

Dodala je, da ji solze kar ne nehajo teči ter da je vedno trdila, da bolj ko spoznava ljudi, raje ima pse, saj človek naredi sočloveku marsikaj hudega, živali pa nas imajo samo rade.

"Gucci moj, počivaj v miru in toliko lepih spominov mi polni srce, da ti bom do kona življenja hvaležna, ker sem skoraj 12 lepih let imela možnost biti tvoja prijateljica.
Naš kuža je odšel ampak spomini mi bodo ostali. Počivaj u miru srček moj," je dodala ob koncu ganljivega zapisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo