Hajdi Korošec Jazbinšek je s počitniškimi utrinki takole delala skomine oboževalcem

Hajdi Korošec Jazbinšek je s počitniškimi utrinki takole delala skomine oboževalcem (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
3. 3. 2021

Nekdanja otroška zvezdnica in uspešna podjetnica se je s svojim soprogom in sinovoma odpravila na križarjenje po Sredozemlju.

Ob tem so nastali počitniški utrinki, ki jih je na družbenem omrežju delila s svojimi sledilci in povzročila nemalo vzdihov.

Družinica je uživala na križarki, kjer so si lahko celo ogledali predstave, se kopali v bazenih in si ogledali čudovite kraje, kot so Malta, Neapelj in Rim. Veliko navdušenja je požela fotografija, na kateri je Hajdi v kopalkah, ki razkrivajo njeno čudovito postavo, pozirala s sinovoma ob bazenu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Modne navdušenke pa niso spregledale čudovitega kombinezona, v katerem se je odpravila na ples. Zraven je obula elegantne, odprte črne sandale z visoko petko in se odločila za manjšo torbico.

Za svoj stajling je prejela številne pohvale svojih oboževalcem, ki se jim je zdela naravnost sijajna. Ob sliki je zapisala, da gre za ples v maskah, a da je njej prav - samo da se pleše. Brez dvoma so vsi skupaj na počitnicah zelo uživali in si tudi v teh koronačasih pričarali pravo družinsko pravljico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo