Hajdi Korošec Jazbinšek je takole zaprla usta kritikom, ki so se z očitki spravili na njo

Hajdi Korošec Jazbinšek je takole zaprla usta kritikom, ki so se z očitki spravili na njo (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
7. 4. 2021

S svojo družino je najprej konec minulega meseca odpotovala na oddih na Kanarske otoke, potem pa so se odpravili še v Dubaj.

Očitno pa se uspešna podjetnica, nekoč otroška pevska zvezdnica, Hajdi Korošec Jazbinšek ni mogla izogniti očitkom na svoj račun. Na svojih profilih na družbenih omrežjih namreč rada objavi kakšen lep utrinek iz svojega življenja, a to vsem ni najbolj povšeči v času, ko je Slovenija v "lockdownu".

Zato je Hajdi objavila še posnetek, v katerem je nevoščljivcem lepo razložila, kako in kaj je na stvari. "Lansko leto smo imeli rezerviranih veliko počitnic, ki so zaradi koronavirusa propadle. Ostalo nam je veliko vavčerjev, ki veljajo samo eno leto," je dejala.

Dodala je, da s svojo družino živi pri svojih starših. "Delala sem v bančništvu. Vem, kako je, če dobiš hipoteko na hišo. Zato ves najin višek denarja vloživa v potovanja. Naša potovanja so budget friendly, raje vlagamo v to kot pa v zidove," je odločna Hajdi.

Ob tem je še odgovorila tistim, ki so se vtikovali v izobraževanje njenih dveh otrok. "Učita se na daljavo, vsak dan s sinom sediva tri ure za mizo. Zato smo izkoristili ta čas, da ni izostanka iz šole."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo