Hajdi Korošec Jazbinšek jih je takole stisnila v objem, to je prizor, ki je ganil številne

Hajdi Korošec Jazbinšek jih je takole stisnila v objem, to je prizor, ki je ganil številne (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
11. 6. 2021

Nekdanja otroška pevska zvezdnica je zdaj znana vplivnica in uspešna podjetnica, poleg tega pa prava popotnica.

S svojo družino je pred kratkim obiskala lepe počitniške destinacije, od koder se je redno oglašala prek družbenih omrežij. Tako so se mudili tudi na otoku Korčula, kjer so nadvse uživali v družinskih trenutkih.

Ob tem so nastali prizori, ki so marsikoga ganili, saj je lepo videti, kako zelo so povezani. Hajdi, njen soprog Urban in njuna sinova izkoristijo vsako priložnost, da si dajo do znanja, kako se imajo radi. Postavna podjetnica je tako ovekovečila trenutek družinskega počitka, med katerim so se soprog Urban in sinova Danter ter Evan stisnili k njej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Še več navdušenja pa je požela slika, na kateri mlajši sin Evan mirno počiva v maminem  naročju, Hajdi pa je ob tem čisto ganjena. Res je lepo videti družino, ki si na tak način izkazuje naklonjenost, kajne?

Ob tem pa se marsikatera sprašuje, kako je mogoče, da je kljub vsem obveznostim Hajdi videti tako mladostna in sproščena. Sama je že večkrat pokazala, da prisega na zdravo prehrano in gibanje, kar se ji pozna tudi navzven. Zaveda se dejstva, da je treba poskrbeti za svoje dobro počutje, saj če se v svoji koži počutimo udobno, je še drugim lepo v naši bližini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo