Hajdi Korošec Jazbinšek o neljubem dogodku: "Naredila sem se, da sem mrtva ..."

Hajdi Korošec Jazbinšek o neljubem dogodku: "Naredila sem se, da sem mrtva ..." (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
2. 10. 2020

Pisalo se je leto 1992, Hajdi pa je takrat štela rosnih 13 let in je bila mala pevska zvezdnica.

Zdaj se tistih dni spominja z nostalgijo in hvaležnostjo, saj se je veliko naučila in pridobila izkušnje, ki so jo obogatile za celo življenje. Kot pevka se je pri 13 letih znašla v nadvse neljubi situaciji.

S svojimi sledilci je delila posnetek enega od njenih nastopov in zanimiv zapis o tem, kaj se ji je takrat zgodilo. Šlo je za nastop v Grosuplju, kjer je takrat, ko so napovedali njen prihod na oder, padla. Pred množico ljudi. In kaj je storila po padcu?

"Nisem vedela kaj naj naredim in naredila sem se, da sem mrtva. Hitro so me odnesli iz odra, kjer so me položili na kuhinjski pult in oči me je vprašal ves zaskrbljen - Hajdi, si ok? Odprla sem oči in rekla, da sem ampak da ne grem več nazaj na oder," je razkrila Hajdi.

Dodala je, da to ni bilo mogoče, saj je imela pogodbene obveznosti. Tako nerodno, kot ji je bilo takrat, ko je šla s potolčeno in krvavo nogo nazaj na oder, ji še ni bilo nikoli.

"In ko sem prišla na oder je bila čista tišina, takrat sem izjavila stavek, na katerega sem še danes ponosna: “Velikokrat sem že padla in vedno znova sem se pobrala... tudi danes.” In ta fotka je nastala točno takrat. Kiri spomini," je še zapisala.
.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilo mi je 13 let... In tole je bil nastop v Grosupljem, kjer sem med mojo napovedjo, da prihajam na oder - padla🙈 in to pred množico ljudi... Nisem vedela kaj naj naredim in naredila sem se, da sem mrtva 😂😂😂 Hitro so me odnesli iz odra, kjer so me položili na kuhinjski pult in oči me je vprašal ves zaskrbljen - Hajdi, si ok? Odprla sem oči in rekla, da sem ampak da ne grem več nazaj na oder.🙈 Seveda to ni bilo mogoče, saj so bile zadaj pogodbene obveznosti in tako nerodno kot mi je bilo takrat, ko sem morala s potolčeno in krvavo nogo nazaj na oder, ne vem če mi je bilo kdaj u lajfu. In ko sem prišla na oder je bila čista tišina, takrat sem izjavila stavek na katerega sem še danes ponosna: “Velikokrat sem že padla in vedno znova sem se pobrala... tudi danes.” In ta fotka je nastala točno takrat. Kiri spomini 😳 . #spomini #memories #hajdi #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #mamilajf

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Priporočamo