Hajdi Korošec Jazbinšek odkrito o lepotnih popravkih: Ena redkih znanih Slovenk, ki brez zadržkov govori o tem!

Hajdi Korošec Jazbinšek odkrito o lepotnih popravkih: Ena redkih znanih Slovenk, ki brez zadržkov govori o tem! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
2. 6. 2021

Lepa podjetnica je marsikomu za vzor, ko gre za pravilno nego kože.

Hajdi Korošec Jazbinšek ima veliko družinskih in poslovnih obveznosti, ki jih uspešno usklajuje. Pri tem pa ne pozabi lepo poskrbeti zase, kar se ji še kako obrestuje. Za svojo lepo postavo poskrbi s telovadbo in zdravo prehrano, za napeto kožo pa s pravilno nego.

Hkrati je ena redkih znanih Slovenk, ki brez zadrege in zadržkov govori o tem, da si pri ohranjanju mladostnega videza pomaga tudi z botoksom

"Kreme so nega, nujno jih je uporabljati vsakodnevno, medtem ko so polnila in botoks lepotni popravki. Sama imam res krasno kirurginjo, ki zagovarja teorijo 'manj je več', in če ne bi sama spregovorila o tem, skoraj nihče ne bi vedel, da se dvakrat na leto oglasim pri njej.

Takrat narediva mini botoks terapijo okoli oči, saj imam dedno povešene veke. Z učinkom botoksa sem zelo zadovoljna, polnila pa uporabiva v nazalnih gubah, nekaj malega v kotičkih ustnic, ki v trenutku naredijo obraz veselejši, bolj spočit in nasmejan, ter malenkost v licih."

Vir: Zadovoljna.si

Dodaja še, da ne želi spreminjati svojega obraza in da botoks ter polnila uporablja zato, da se zjutraj z večjim veseljem pogleda v ogledalo. Njen obraz je preprosto bolj spočit in svež.