Hajdi Korošec Jazbinšek odkrito o težkem otroštvu: Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, razrezali so mi bundo

Hajdi Korošec Jazbinšek odkrito o težkem otroštvu: Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, razrezali so mi bundo (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
11. 11. 2020

Nekoč popularna glasbenica, danes pa uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek se je v podcastu Ajde Rotar Urankar odkrito spregovorila tudi o svojem otroštvu, ki ni bil le blišč in slava, saj je prav zaradi slave in blišča doživela tudi veliko gorja in otroškega nagajanja.

"Moje otroštvo je vsekakor bilo drugačno, a jaz sem v petju uživala in to ni bilo siljenje s strani staršev. Nihče pa ni vedel, kaj ta popularnost in izpostavljenost prinaša," je v podcastu Na svoji strani voditeljici Ajdi Rotar Urankar povedala danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek.

Na odru je bila oboževana po širni Sloveniji, v šoli pa je bila situacija precej drugačna, saj njeni sošolci njene uspešne kariere niso najbolje sprejemali.

"Tako dobro sem bila sprejeta naokoli, v domačem okolju, v šoli pa je bila situacija popolnoma drugačna. To so bili zelo kaotični časi, tako v pozitivnem kot v negativnem smislu, a sem zelo vesela, da sem jih doživela, ker me je to obdobje zelo oblikovalo kot osebo. Pomembno je, da se danes v svojem telesu dobro počutim, sem čustveno stabilna in je skoraj ni stvari, ki bi me lahko sesula. Ker mi je toliko ene trde kože dalo, da sem zelo hvaležna. Ni pa bilo lahko. Otroška zloba ne pozna meja in doživljanje te zlobe … Nekdo, ki je tarča posmeha, to zelo težko prenaša. Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, pa nisem vedla zakaj, razrezali so mi bundo... Lahko bi šlo zelo narobe, zato sem večkrat hodila po robu, a o tem še ne bi govorila. Po eni strani sem imela polno rit vsega, a ta osamljenosti, ko nisi več vedel, kaj bi naredil, da bi spadal v družbo. Zelo težko je bilo in še danes pobožam otroka v sebi. Takrat je bil moj najboljši prijatelj pes, nisem imela prijateljev."

Šlo je celo tako daleč, da so starši dobili klic, da bodo ugrabili njuno hčerko in da naj čim hitreje prineseta 20 tisočakov. Takrat jo je učiteljica prišla brez besed iskati v razred in jo peljala v tajništvo, kjer je počakala na prihod staršev in policije.

V podcastu je razkrila še, da jo je v najtežjih trenutkih reševala starševska ljubezen in dejstvo, da so bili kot družina zares zelo povezani. Danes je Hajdi mamica dveh sončkov in uspešna podjetnica. Že zdaj jo včasih stiska pri srcu, ker ve, česa vsega so sposobni otroci in si želi, da se kaj takšnega nikoli ne bi zgodilo njenima sinovoma.

Morda vas zanima še: Poglejte si, kako lepo družino ima Hajdi Korošec Jazbinšek

Priporočamo