Hajdi Korošec Jazbinšek opozorila na nekaj, na kar radi pozabimo, ob tem pa je bila sijajna!

Hajdi Korošec Jazbinšek opozorila na nekaj, na kar radi pozabimo, ob tem pa je bila sijajna! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
3. 12. 2020

Letošnji december je zaradi koronavirusa drugačen, kot smo bili tega meseca vajeni doslej.

Kljub temu pa si lahko magičnost tega zimskega meseca ustvarimo kar sami, v krogu svojih najbližjih. Na to je na lep način opozorila nekdanja otroška zvezdnica, zdaj pa uspešna podjetnica in predana mamica, Hajdi Korošec Jazbinšek.

Podala se je na sprehod po svojem mestu, Celju, in opozorila na njegove lepote: "Vsi smo zvezdice, ki imamo pravico sijati na svoj način. Čeprav mesto brez utripa ljudi ni isto, skušam kljub temu uživati v romantičnih sprehodih po našem lepem Celju. Krasijo ga prelepe izložbe, lučke in prijetna glasba, ki daje mestu čaroben ambient. Letos je posebno leto zato ga vzamem takšnega kot je in Celjane res lepo vabim na čaroben sprehod skoz mesto, ker tako sebično, kot si lahko letos vzamemo čisto zase, v vsej svoji čarobnosti, si ga verjetno nikoli več ne bomo mogli."

S takim odnosom Hajdi marsikomu kar "dvigne" razpoloženje, saj prepogosto pozabimo na to, da ni vse samoumevno. V tem decembru zato poiščimo malce lepote v okolju, ki nas obdaja, tako kot je to naredila Hajdi ter s tem polepšala večer sebi in svojim bližnjim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo