Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala, kakšna strast vlada v njenem zakonu, s soprogom sta res čudovita

Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala, kakšna strast vlada v njenem zakonu, s soprogom sta res čudovita (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 7. 2021

Trenutno se nekdanja otroška pevska zvezdnica, zdaj pa uspešna podjetnica, z družino mudi na počitnicah.

Po tem, ko so si novih moči nabirali na prelepem otoku Korčuli, se je družina Hajdi Korošec Jazbinšek podala na križarjenje in obiskovanje grških mest, od koder se sama večkrat oglasi prek družbenih omrežij.

S soprogom Urbanom in sinovoma Evanom in Dantejem uživa v odlični kulinariki, lepih destinacijah ter kulturnih in turističnih znamenitostih, ki jih ponuja ta sredozemska dežela.

Pri tem pa rada pokaže, kako sta z 11 let mlajšim soprogom še vedno izjemno povezana in zaljubljena, čeprav je za njima že kar precej skupnih let. Tako je Hajdi oboževalce razveselila s fotografijo, na kateri se strastno poljubljata in pokazala, da je romantika med njima še kako živa.

"Še nekaj utrinkov v sliki našega 2 dne, ki smo ga preživeli v trenutno najbolj zaželjeni destinaciji - otok Mykonos 💙 Romantične uličice, Male Benetke, mogočni mlini, čudovite plaže polne zabave, lepi ljudje in dobra hrana. To je Mykonos!," je zapisala ob lepih prizorih, ki so razveselili njene sledilce. In ja, res se gre zgledovati po njej, ko gre za življenjske užitke - treba si je vzeti čas in negovati tisto, kar povezuje. To Hajdi in Urban dobro vesta in rada pokažeta tudi drugim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)