Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala moškega, ki "stoji" za njeno pričesko in ga na vso moč pohvalila

Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala moškega, ki "stoji" za njeno pričesko in ga na vso moč pohvalila (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
20. 8. 2021

Ne občudujejo jo zgolj zaradi njenih poslovnih uspehov, ampak tudi zaradi lepega in vedno urejenega videza.

Hajdi Korošec Jazbinšek zna poskrbeti za to, da je videti kot iz škatlice. Njeni stajlingi so trendovski in modni, hkrati pa takšni, da poudarijo njeno lepo postavo. Ker je nekdanja otroška pevska zvezdnica, zdaj pa podjetnica in vplivnica, vrsto let dolgolaska, se zaveda, da taka pričeska zahteva posebno nego.

Njeni dolgi, svetli lasje so vedno videti sijoči in lepo oblikovani, tudi če si jih spne v čop ali si naredi figo. Redno obiskuje frizerski salon, zdaj pa je pokazala, kdo stoji za njenimi lepo oblikovanimi kodri in zdravimi, negovanimi lasmi.

Pred objektiv se je namreč postavila v družbi svojega frizerja in ga na vso moč pohvalila. "Rana ura, lepa frizura. Hvala @frizermatiamirage za kodrčke, love it!," je zapisala Hajdi, ki je ob tej priložnosti nosila preprosto belo obleko, okrašeno samo s pasom v obliki vrvice.

Zdi se, da si je malce posvetlila nekaj dolgih pramenov, definirani kodri pa ji padajo čez ramena. Sicer pa je Hajdi pokazala tisto, kar dobro vedo številne dame: pomembno je imeti dobrega frizerja, ki poskrbi za pričesko, s katero se počutimo dobro. In to je tisto, kar veliko šteje - naše počutje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)