Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala, s čim se razvaja na potovanju

Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala, s čim se razvaja na potovanju (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
8. 10. 2019

Uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek obožuje potovanja, še posebej tisti del, ko si lahko privošči nekaj uric samo zase.

"Zadovoljni starši, zadovoljni otroci. Fact zakaj so mi križarjenja res všeč je tudi v tem, da znajo v Kids Clubih res lepo zanimirati otroke, tako da si lahko tudi oči in mami vzameta kakšno urico čisto zase," je zapisala Hajdi Korošec Jazbinšek in objavila čudovito fotografijo s sproščujoče masaže, ki bi verjetno številnim še kako prijala.

Hajdi z družino pogosto potuje, pred časom pa je razkrila, da je njen mož pravi specialist za poceni letalske vozovnice, zato se velikokrat odpravijo v tujino. Trenutno se mudijo na križarjenju in videti je, da lepa podjetnica še kako uživa in da ji potovanja zares godijo.

Hajdi ima že vrsto let v Celju butik za otroke in otroško opremo, ki ji prinaša veliko veselja in radosti. Številni pa se je še vedno spominjajo po uspešnici Naš kuža, s katero je razveseljevala pred leti in uspešno nastopala na slovenskih odrih.

Priporočamo