Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala svoj čudovito okrašeni dom in lepo družinico, samo poglejte si jih!

Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala svoj čudovito okrašeni dom in lepo družinico, samo poglejte si jih! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
15. 12. 2020

Prazniki so pred vrati, in čeprav so letos zaradi okoliščin resnično nenavadni, nismo pozabili na dekoracijo lastnih domov.

Marsikdo je že postavil novoletno smrečico in dom okrasil v decembrskem prazničnem vzdušju, med njimi tudi uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je utrinke delila tudi s svojimi sledilci na Instagramu. Pokazala jim je, kakšen je videti praznični kotiček v njenem domu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Postavna mamica in nekdanja pevska zvezdnica ima res dober okus, če gre sklepati po fotografijah. To priložnost pa je izkoristila tudi za fotografiranje z njeno družino, na katero je nadvse ponosna.

Njena sinova sta prava mala lepotca, ki se že znata "spogledovati" s fotografskim objektivom, vsi skupaj pa so res prisrčna družinica, saj je tudi s slik razvidno, kako zelo povezani so. Hajdi je kot vedno zelo elegantna in lepa, vnovič pa je dokazala, da se zna urediti za vsako priložnost.

Ob tem prizoru je Hajdi zapisala: "Nekaj Božičnih družinskih fotk skozi čas in veseli me, da smo na vseh nasmejani, navihani, igrivi in veseli. To smo mi - Jazbinšek family in moja želja je, da ostanemo takšni za vedno! Zdej pa morm it, ker se fantje zgoraj kregajo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo