Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala svojo slovesno opravo, kako vam je všeč? Bi izbrali tako obleko?

Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala svojo slovesno opravo, kako vam je všeč? Bi izbrali tako obleko? (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 12. 2021

Z začetkom decembra, ki je letos zaradi koronavirusa (spet) drugačen, so v ospredje prišle tudi slovesni stajlingi.

V teh časih je lepo, da se sami malce razvedrimo in si morda veselo decembrsko vzdušje pričaramo kar doma, med svojimi najbližjimi. Na to nas je s svojo lepo opravo spomnila podjetnica in nekdanja otroška pevska zvezdnica Hajdi Korošec Jazbinšek.

Takšna je nova pričeska Rebeke Dremelj, nam se zdi čisto spremenjena in hudo lepa

Vedno je prava paša za oči in s svojimi stajlingi vzbuja pozornost, saj pokaže, kako lahko je biti v koraku s trendi, le okus za prave kose je treba imeti. Tokrat se je pred objektiv postavila v objemu svojega soproga Urbana, oba pa sta bila nadvse lepo urejena. Hajdi je izbrala svečano, temno rdečo obleko brez rokavov in z globokim dekoltejem, sešito iz bleščečega blaga. Je kot nalašč za slovesne trenutke, čeprav je kroj obleke nadvse preprost.

Zraven je obula elegantne salonarje v bež barvi, ki lepo dopolnijo slovesni videz. Njen soprog Urban se je odločil za bolj klasično, črno moško obleko, ki jo je dopolnil z ozko kravato. Oba sta videti izjemno elegantno, Hajdi pa je ob tem spomnila na staro resnico: "Najpomembneje, kar se naučilo je to, da samo ljubimo in da smo v zameno ljubljeni." Njej ljubezni v življenju zagotovo ne manjka, tudi sama jo razdaja svojim najbližjim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)