Hajdi Korošec Jazbinšek povedala pravo resnico o delu od doma

Hajdi Korošec Jazbinšek povedala pravo resnico o delu od doma (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
15. 4. 2020

Nekdanja glasbenica Hajdi Korošec Jazbinšek je povedala, da delo od doma včasih predstavlja pravi izziv.

V času koronavirusa številni delajo od doma in domače dnevne sobe spreminjajo v začasne pisarne. Ena takšnih je tudi Hajdi Korošec Jazbinšek, ki ima v središču Celja čudovito trgovino za otroke, ki v teh dneh ostaja zaprta.

Podjetnica, ki je ponosna mamica dveh čudovitih sinov, je v teh dneh večkrat pred preizkušnjo, kako kar čim bolj učinkovito delati od doma, kar je včasih pravi izziv. "Delo od doma ima vsekakor svoje prednosti. Lahko si brez modrca, v trenerki, uravnavaš svoj tempo dela, piješ kavo iz svoje najljubše šalice in to točno tako, ki jo sam skuhaš. Po drugi strani pa je delo od doma za nas starše tudi velik izziv. Opravljati svoje delo in zraven še vzgajati otroke je zelo zanimiva kombinacija," je zapisala na svojem Instagram profilu in se ob tem sprašuje, kako ostali starši zamotijo svoje otroke, da bi lahko nemoteno delali.

Vsekakor so številni starši pred velikim izzivom, saj delo od doma in šola na daljavo vzameta zares veliko časa, zato je včasih dan kar prekratek za vse, kar morajo postoriti.

Priporočamo