Hajdi Korošec Jazbinšek s temi nežnimi in romantičnimi prizori jasno dala do znanja, koliko ji pomeni njen soprog Urban

Hajdi Korošec Jazbinšek s temi nežnimi in romantičnimi prizori jasno dala do znanja, koliko ji pomeni njen soprog Urban (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
1. 9. 2021

Ob tem lahko samo rečemo: kako lepo!

Hajdi Korošec Jazbinšek je svojo srečo našla v objemu 11 let mlajšega soproga Urbana, s katerim imata zdaj dva sinova. Nekdanja otroška pevska zvezdnica in zdaj uspešna vplivnica ter popotnica je ob njuni posebni obletnici objavila kolaž čudovitih prizorov, ob katerih je mogoče jasno začutiti, kako močna je njuna ljubezen in povezanost.

"Obletnica zaroke in enega izmed mojih najsrečnejših trenutkov v mojem življenju. @urbeejay in @hajdi_kj za vedno," je ob tem zapisala raznežena Hajdi, ki se z veseljem spominja njunih začetkov, ko sta bila še fant in dekle ter sta šele stopila na skupno pot, ki je očitno nadvse uspešna.

Oba se zavedata, da je treba ljubezen negovati in si jo izkazovati prav vsak dan, za kar se na vso moč trudita. Tudi zato jima uspeva voditi posel in skrbeti za družino, ob tem pa se pogosto odpraviti na lepa potovanja, v katerih uživajo vsi štirje. Urban dobro ve, kako izjemna je njegova Hajdi, zato ji pogosto pokaže, kako ponosen je na njo in njene (pa tudi skupne) dosežke. Tudi v našem uredništvu jima želimo, da bi še veliko let preživela v harmoniji in ljubezni ter bila navdih za številne druge ljudi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)