Hajdi Korošec Jazbinšek takega dekolteja že dolgo ni pokazala, s tem posnetkom je navdušila vse!

Hajdi Korošec Jazbinšek takega dekolteja že dolgo ni pokazala, s tem posnetkom je navdušila vse! (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
30. 3. 2021

Postavna podjetnica in nekoč otroška pevska zvezdnica je skupaj s sinovoma in soprogom odpotovala na počitnice na Kanarske otoke.

Hajdi Korošec Jazbinšek pa tudi tam ni pozabila na svoje oboževalce in sledilce, tako da jih vsakodnevno razveseljuje s počitniškimi utrinki, ki nastajajo v čudovitem okolju. Naravnost navdušila pa je s posnetkom, ki ga je objavila na družbenem omrežju.

Na njem jo lahko občudujemo med sprehodom po peščenih sipinah, v prvem kadru pa je Hajdi naravnost navdušila s pogledom na njen dekolte. V nadaljevanju lahko vidimo tudi njena sinova - malčka nadvse uživata med igro s peskom. Brez dvoma vsi štirje na vso moč uživajo v skupnem preživljanju časa in premorom pred vsakdanjimi obveznostmi.

Pred kratkim pa je njen soprog Urban praznoval rojstni dan, Hajdi pa mu je ob tem namenila čudovit zapis: "Happy birthday honey. Vsako leto se ponavljam in tudi letos se bom. Si najboljši mož, super očka in uspešen poslovnež. Občudujem tvojo umirjenost, premišljenost in inteligenco. Lastnosti, ki so me poleg tvojega smisla za humor popolnoma zasvojile. Najlepše pa je tvoje srce, ki vedno išče poštenost in kompromis. In ja danes praznujem tudi jaz, saj je to tudi moj srečen dan, ker si se rodil ti - ljubezen moja. Rada te mam, do lune in nazaj."

S tem je pokazala, koliko ji pomeni Urban in kako pomembno mesto v njenem življenju zavzama. Lepo, da sta tako povezana, marsikomu pa sta tudi prava vzornika, ko gre za partnerski odnos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo