Hajdi Korošec Jazbinšek tako uživa v objemu svojega soproga, res sta sanjski par

Hajdi Korošec Jazbinšek tako uživa v objemu svojega soproga, res sta sanjski par (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
19. 2. 2021

Uspešna podjetnica in mamica ne skriva svoje naklonjenosti do soproga in njune družinice.

Nekoč je bila uspešna otroška pevka, zdaj pa je podjetnica, soproga in mama. Z možem Urbanom veljata za usklajen in ljubeč par, s skupnimi močmi vzgajata sinova Danteja in Evana, ki jima ne manjka starševske pozornosti.

Hkrati pa se zavedata, da je ljubezen treba negovati in si kljub natrpanemu urniku vzeti čas samo zase. To sta naredila pred kratkim, za dan zaljubljencev oziroma na Valentinovo, ko sta se postavila pred fotografski objektiv. Nastal je čudovit prizor, ki ga je Hajdi delila s svojimi sledilci. Na sliki jo lahko občudujemo v rdeči obleki in z lepo pričesko, saj so njeni bujni in dolgi lasje rahlo nakodrani, kar ji izjemno pristoji. Soprog Urban jo je stisnil s objem, ob tem pa oba naravnost žarita.

Hajdi je ob fotografiji z zapisom spomnila na preprosto resnico: "Valentinovo sva jaz in ti ... vsak dan." In še kako prav ima. V vsakem razmerju je treba negovati ljubezen in si izkazovati naklonjenost - to je mogoče tudi z malimi rečmi. Z Urbanom sta zagotovo par, ki je marsikomu za vzor, saj dajeta do znanja, da sta usklajena in drug do drugega izjemno ljubeča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)