Hajdi Korošec Jazbinšek v kopalkah in čudoviti družbi dočakala jutro, poglejte ta lep prizor!

Hajdi Korošec Jazbinšek v kopalkah in čudoviti družbi dočakala jutro, poglejte ta lep prizor! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
9. 7. 2021

Postavna podjetnica in nekdanja otroška pevska zvezdnica počitnice preživlja na Korčuli, od koder se redno oglaša prek družbenih omrežij.

Hajdi Korošec Jazbinšek s soprogom in sinovoma uživa v sproščenih poletnih dneh, a čeprav so na počitnicah, ne pozabi na redno vadbo. Očitno se ukvarja tudi z jogo, če sodimo po sliki, ki jo je objavila.

Na njej jo lahko občudujemo v dvodelnih olivno zelenih kopalkah, ki razkrivajo mišičast trebušček in čvrsto ter vitko postavo. Med jutranjo meditacijo sta ji družbo delala njena sinova, ki sta z zanimanjem opazovala mamino početje. "Dobro jutro! Ko so polna usta kar naenkrat pride do izraza ptičje petje in valovanje morja," je zapisala dobro razpoložena Hajdi in s tem namignila na dejstvo, da njena sinova veselo malicata.

Sicer pa njena družina počitnikuje v lastnem apartmaju, kjer gostijo tudi prijatelje. Kot je bilo zaslediti na Instagramu, sta jih tam že obiskala Marjetka Vovk in Raay, tako da so nekaj časa preživeli skupaj in se brez dvoma zelo lepo zabavali.

Sicer pa so v zadnjem času Korčulo obiskali tudi drugi znani Slovenci in gre sklepati, da je ta otok s svojo čudovito naravo postal pravo zatočišče ljubiteljev aktivnih in hkrati mirnih počitnic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)