Hajdi Korošec Jazbinšek v kopalkah pokazala popolno postavo in čvrst trebušček: Kdo bi rekel, da ima ta lepotica dva otroka?!

Hajdi Korošec Jazbinšek v kopalkah pokazala popolno postavo in čvrst trebušček: Kdo bi rekel, da ima ta lepotica dva otroka?! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
4. 8. 2020

Nekoč otroška pevska zvezdnica je danes uspešna podjetnica in še vedno nadvse postavna dama.

Hajdi je prava paša za oči, kjer koli se pojavi. To dobro vedo njeni zvesti sledilci in oboževalci, ki jo spremljajo preko družbenih omrežij. Še posebej jih navduši, ko pokaže svoje popolno telo v kopalkah.

Tokrat jih je razveselila z dvodelnimi kopalkami, ki lepo poudarijo njene dolge noge, vitek pas in popoln trebušček. Hajdi je še vedno nadvse mladostna in le malokdo bi rekel, da je mamica dveh nadobudnežev.

Zagotovo se marsikdo sprašuje, kako ji uspeva združiti poslovno kariero, družino in skrb zase. No, odgovor je na dlani: z veliko discipline ter dobro organizacijo je mogoče skorajda vse. Hajdi se tega zelo dobro zaveda, a vseeno si zna vzeti čas zase in svoje najbližje ter ga dobro izkoristiti za ustvarjanje spominov, ki ji bodo dajali energijo v hladnih jesenskih in zimskih dneh.

Preberite še: Novi Audi A3 Sportback – avto, kjer občutite razliko

Priporočamo