Hajdi Korošec Jazbinšek v modni kombinaciji, ki je res ne bi pričakovali, poglejte si to!

Hajdi Korošec Jazbinšek v modni kombinaciji, ki je res ne bi pričakovali, poglejte si to! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
26. 11. 2020

Vajeni smo, da je nekdanja otroška zvezdnica, zdaj uspešna podjetnica in mamica, vedno do potankosti urejena. Tudi če si obleče trenirko.

Tokrat pa je presenetila s kombinacijo, ki se marsikomu zdi naravnost nenosljiva. Udobno bombažno trenirko je dopolnila s klasičnim suknjičem! Slika, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu, je požela kar nekaj pozornosti.

Zraven nosi tople športne nogavice in superge. Moramo priznati, da je na Hajdi ta kombinacija videti res dobro, a vprašanje je, če bi se še katera dama opogumila in združila načeloma nezdružljive kose. Hajdi je sliko komentirala z besedami. "Reklc in trenirka - NIKOLI, bi rekla včasih. Ampak to je čisti primer, da nikoli ne reci nikoli..."

Verjetno marsikoo pritrjuje njenemu zapisu, saj je tudi v tej nevsakdanji kombinaciji videti odlično. S tem je sama še pokazala, da je treba imeti kanček drznosti in zdravo mero dobrega okusa, ko gre za modne trende, poleg tega pa še precej domišljije, da se ustvari stajling, ki na cesti zagotovo obrača glave. Pa še posnemanja vreden je. Hajdi, bravo za tole!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo