Hajdi Korošec Jazbinšek v modnih škornjih, ki so na njej videti resnično seksi

Hajdi Korošec Jazbinšek v modnih škornjih, ki so na njej videti resnično seksi (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
7. 10. 2020

Nekdanja mala pevska zvezdnica, zdaj uspešna podjetnica in mamica, res zna izbrati prave kose obutve in oblačil za vsako priložnost.

Pri tem pa ne pozabi na svojo ženstvenost, ki jo še kako zna izpostaviti. Tudi na deževen dan, ko se načeloma marsikatera dama ogrne v dolg deževen plašč, ki zakrije njeno postavo.

No, Hajdi je naredila ravno obratno. Čeprav je lilo kot iz škafa, si je oblekla mini karirasto krilo, ozko in kratko črno jaknico ter obula visoke črne škornje, ki so njene noge zaščitile pred dežjem. Sliko v tem stajlingu je objavila na svojem Instagram profilu in požela številne pohvale. Ob fotografiji je zapisala: "Moj dežnik je lahko balon."

Tako je spet pokazala, da je ženska lahko videti fantastično ob vsaki priložnosti in vsakem vremenu, če je le malce drzna. To pa Hajdi zagotovo je, saj ne dovoli, da bi ji zunanje razmere odrejale razpoloženje in kvarile dobro voljo - za slednjo poskrbi kar sama. In to je sporočilo, ki ga pošilja drugim, tudi s svojim dodelanim videzom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj dežnik je lahko balon. . . . #ponedeljek #dezevendan #tihdezevendan #rain #rainyday #raindrops #picoftheday #igdaily #weather #rainy #regen

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Priporočamo