Hajdi Korošec Jazbinšek v posnetku pokazala VSE, samo poglejte si to, presenečeni boste!

30. 12. 2021
Deli
Hajdi Korošec Jazbinšek v posnetku pokazala VSE, samo poglejte si to, presenečeni boste! (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Je uspešna podjetnica in vplivnica, ki odlično združuje vse svoje talente.

Hajdi Korošec Jazbinšek vsak trenutek izkoristi za potovanja, na katera se poda s svojo družinico. Vsi skupaj nadvse uživajo in ustvarjajo trenutke, ki se jim bodo za vedno vtisnili v spomin.

Rebeka Dremelj tega zagotovo ni pričakovala, poglejte si, kako jo je obdaril njen soprog Sandi

Čeprav je to leto minevalo v znamenju koronavirusa in raznih ukrepov, ga je Hajdi dodobra izkoristila za potovanja, zdaj pa je svojim sledilcem v posnetku pokazala, kateri so tisti trenutki, ki so se ji najbolj vtisnili v spomin. "Skušala sem naredit Reels pregled našega leta 2021, ampak 60 sekund je bilo enostavno premalo za vse dogodivščine naše družine. Ponosna sem, da uresničujem svoje želje, ki so usmerjene predvsem v potovanja, odkrivanja novih kultur, sprejemanje drugačnosti, novih okusov, zanimivih ljudi, arhitekture, glasbe in nenazadnje uživam v sožitju s prelepo naravo in živalmi. Moje srce je polno in to je tisto kar šteje," je iskreno zapisala ob kolažu prelepih prizorov.

Oglejte si jih tudi vi, morda boste našli kakšen navdih zase in obiskali kakšno tujo deželo ter spoznali njene ljudi in običaje. Saj veste: potovanja in srečevanja so tista, ki nam širijo obzorja in prinašajo nove življenjske izkušnje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave