Hajdi Korošec Jazbinšek v pričakovanju novega dojenčka

20. 8. 2015

Hajdi Korošec Jazbinšek že komaj čaka, da na svet prijoče drugi otrok, ki bo delal družbo prvorojencu Danteju.

Dojenček naj bi se rodil jeseni, a ker je Dante prišel na svet skoraj tri tedne pred rokom, imata izkušena starša že vse pripravljeno za porodnišnico.

"Drugi potnik je še vedno na varnem, pričakujemo, da pristane nekje v začetku septembra. Trebušček raste in mislim, da bomo morali malo 'štoke' pri vratih raztegniti, saj se lepo širim," v smehu pove Hajdi, ki se je letos zaradi visoke nosečnosti odpovedala družinskemu dopustu. "Dante je preživel morje z babicami, z Urbanom pa sva se jim malo pridružila, da ne pozabim okusa 'slanosti'. Še dobro, da se je malo shladilo, ker je bila tale vročina res neizprosna do nas nosečk."

Hajdi in njen mož Urban sta tokrat povsem pripravljena na rojstvo drugega otroka, če bi se ta odločil na svet priti malo prezgodaj. "Zdaj sva raje previdna in torba za porodnišnico je že nastavljena in pripravljena, če bo treba v akcijo," še pove Hajdi, ki nadvse uživa v vlogi mamice. "Dante je priden, že veselo čeblja in zelo rad ima glasbo, preizkuša že vse možne inštrumente in tudi ti njegovi plesni gibi so zelo zanimivi ... Hm, le zakaj?" v smehu pove Hajdi, ki je v mladosti zaslovela kot pevka.

Značke: Hajdi Korošec