Hajdi Korošec Jazbinšek v TEJ kreaciji pustila brez besed, videti je drzna in malce "poredna"

Hajdi Korošec Jazbinšek v TEJ kreaciji pustila brez besed, videti je drzna in malce "poredna" (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
23. 9. 2022

Podjetnica in vplivnica je - ko gre za modne trende - tista dama, po kateri se gre zgledovati.

Hajdi Korošec Jazbinšek skrbno izbira svoja oblačila, ki so vedno v koraku s časom. Pred kratkim je čisto očarala v kreaciji, ki pusti odprtih ust, še posebej, če jo izbere dama s tako postavo, kakršno ima Hajdi.

Preberite še: Tina Maze pokazala, kako postaven (in drzen) je njen srčni izbranec, nič čudnega, da je tako ponosna nanj!

Gre za oblačilo v enem kosu - spodnji del sestavljajo oprijete hlače na zvon, zgornjega pa top, ki po svoji obliki spominja na spodnje perilo oziroma na seksi korzet. Hlače so črne, zgornji del pa je sestavljen iz prosojne tkanine in črnih trakov. Okraske predstavljajo pentlje na naramnicah in svetleči kamenčki, ki so našiti okrog pasu, modčka in po naramnicah. S tem modnim detajlom se "razbije" črnina, ki sicer lahko deluje nekoliko pusto.

Zraven je izbrala majhno, črno torbico in elegantne čevlje z visoko petko. Ta kos je zagotovo primeren za kakšen večerni dogodek, pa tudi za klubske zabave, ki zahtevajo svoj dress - code. Kreacija oziroma pajac, ki ga nosi Hajdi, je delo italijanske oblikovalke, torbico in čevlje pa je oblikovala modna hiša Dolce&Gabbana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)