Hajdi Korošec Jazbinšek v tigrastih bikinkah pokazala, kje zdaj uživa z družino

Hajdi Korošec Jazbinšek v tigrastih bikinkah pokazala, kje zdaj uživa z družino (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
27. 4. 2021

Družina se je odločila prvomajske počitnice preživeti na rajskih Maldivih.

Hajdi Korošec Jazbinšek, nekoč otroška pevska zvezda, zdaj pa uspešna podjetnica, ne skriva dejstva, da z družino rada potuje - tudi v koronačasih, z upoštevanjem vseh ukrepov.

Pred kratkim so se vsi skupaj mudili na Kanarskih otokih, nato v Dubaju, zdaj pa lahko vidimo, da so odpotovali na Maldive, kjer brez dvoma uživajo na čudovitih peščenih plažah.

Hajdi redno objavlja utrinke s počitnic na svojem Instagram profilu, in to je naredila tudi tokrat - sledilce je razveselila s prekrasnim prizorom, saj se je pred objektiv postavila v dvodelnih kopalkah s črno-belim tigrastim vzorcem, v rokah pa drži kokosov oreh. Videti je, da postavna nekdanja pevka na vso moč uživa in se prepušča užitkom, ki jih nudijo Maldivi.

S tem prizorom je naravnost navdušila, saj je požela številne všečke in pohvale na svoj račun, ki so še kako na mestu. Kljub vsem družinskim in poslovnim obveznostim zna lepo poskrbeti zase in za svoje dobro počutje - z redno telovadbo vzdržuje zavidanja vredno linijo, hkrati pa poskrbi za zdravje. Njen soprog Urban ji ob tem stoji ob strani in jo vedno podpira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)