Hajdi Korošec je pri 43 letih v kopalkah obračala vse glave, izbrala pa je čudovit model, hotele ga boste imeti

Hajdi Korošec je pri 43 letih v kopalkah obračala vse glave, izbrala pa je čudovit model, hotele ga boste imeti (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
29. 6. 2022

Tisti, ki je ne poznajo, bi bili zagotovo presenečeni ob dejstvu, da ima dva otroka, saj nosečnost na njeni postavi ni pustila prav nobenih posledic.

Hajdi Korošec Jazbinšek je komaj dočakala šolske počitnice, saj to pomeni, da bo lahko veliko časa preživela s svojima sinovoma in soprogom. Vsi so ljubitelji potovanj in dogodivščin, tako da bodo del poletja zagotovo preživeli v krajih, ki jih še niso obiskali.

Urška Klakočar Zupančič odkrito o tem, zakaj ne govori o svojem zakonu, tukaj je pravi razlog

Seveda v tem času uspešna podjetnica in vplivnica ni pozabila na svoje zveste sledilce, ki jih redno navdušuje z objavami na Instagramu. Marsikatera dama se zgleduje po njej, ko gre za modni okus, saj je vedno trendovsko urejena in zna izbrskati kose, ki bi jih številne rade videle tudi v svojih omarah.

Ko gre za kopalke, ima Hajdi res neomejeno izbiro, saj je njena postava vitka in čvrsta. Pristojijo ji razni vzorci in modeli, sama pa očitno najraje skoči v bikinke. Letos je pikčasti vzorec izjemno priljubljen, vidimo ga na številnih oblekah, sama pa je izbrala lep model kopalk z modnimi pikami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Tudi črtast model, ki ga nosi na spodnjem prizoru, ji izjemno lepo pristoji. V takih kopalkah je videti sveže in mladostno, svojih 43 let pa niti približno ne kaže, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)