Hajdi Korošec je zbolela - staknila je atipično pljučnico!

Hajdi Korošec je zbolela - staknila je atipično pljučnico! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
31. 7. 2019

Da smola nikoli ne počiva in da je treba še kako paziti na svoje zdravje, dokazuje primer pevke, podjetnice in mamice, priljubljene Hajdi Korošec.

Na svojem Instagram profilu je delila posnetek, v katerem je odkrito spregovorila o svoji bolezni - staknila je namreč atipično pljučnico.

Med drugim je povedala: "“Zdaj me je pa zdelalo. Že dolgo časa me ni takole. Prejšnji teden sem si sebi lagala, da je vse okej z mano, da nič ni, mogoče mali prehladek. V nedeljo pa me je tako zvilo, da sem šla danes po ne vem koliko dolgem času k zdravnici in jo je skoraj kap zadela, ko me je zagledala."

Pri tem je opozorila, da ljudje včasih kar pozabimo nase in se ne odpravimo k zdravniku. Zase je dejala, da je malce deloholična. Včasih je imela direktorico, ki je nenehno delala, tudi če je bila bolna. In takrat si je mislila, da sama nikoli ne bo taka. Zdaj pa pravi: "No, zarečenega kruha se največ poje. Ista sem, če ne še hujša."

Ljudem je položila na srce, naj pazijo nase in dodala, da imamo vse, dokler smo zdravi. Hajdi želimo čim prejšnje okrevanje, enako pa so ji zaželeli tudi njeni sledilci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Priporočamo