Hajdi Korošec ob šesti obletnici poroke razkrila, kaj vse je doživela

Hajdi s svojimi fanti: Urbanom, Dantejem in Evanom. (foto: Foto: Ana Ravnak) Foto: Ana Ravnak
28. 10. 2019

Verjetno ga ni Slovenca, ki ne bi poznal prikupne Hajdi Korošec, saj je že pri rosnih trinajstih letih izdala svoj pri album Hajdi, njena velika in največja uspešnica pa je bila Naš kuža, ki je še danes del nedeljskih čestitk.

Celjanka Hajdi Korošec se je po končanem študiju in po petnajstih letih izjemne kariere v glasbenem svetu odločila za poslovni svet, kjer ima danes na spletu svojo e-trgovino. Pred šestimi leti se je poročila z Urbanom Jazbinškom, s katerim se dopolnjujeta na vsakem koraku, poleg tega pa ju osrečujeta sinova Dante in Evan.

Še posebno nostalgični pa so za Hajdi in Urbana zadnji oktobrski dnevi, saj se še kako spominjata dneva, ko sta v Celju izrekla usodni da. "Najina šesta obletnica poroke, ki jo je težko opisati z besedami, saj je v teh letih toliko sreče, ljubezni, solz, napetosti, stresa, energije, veselja, potrpežljivosti, utrujenosti, smeha, razumevanja, sočutnosti, razočaranja, vztrajnosti, trme, kreativnosti, lojalnosti, uspeha, poguma, skrbnosti, zagnanosti, morale... in še bi lahko naštevala. Vse to se je prepletalo med nama, najinima čudovitima otrokoma in poslom, ki ga vodiva vsak v svojem podjetju. Vse to sva zdržala in vse to naju je tako povezalo, da sva še bolj močna. Včasih se vprašam, kako zdrživa ampak odgovor je vedno isti ... ker imava naju, ker imava en drugega," je svojim sledilcem na instagramu sporočila Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je letos januarja dopolnila 40 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najina ✨šesta obletnica✨ poroke, ki jo je težko opisati z besedami, saj je v teh letih toliko sreče, ljubezni, solz, napetosti, stresa, energije, veselja, potrpežljivosti, utrujenosti, smeha, razumevanja, sočutnosti, razočaranja, vztrajnosti, trme, kreativnosti, lojalnosti, uspeha, poguma, skrbnosti, zagnanosti, morale... in še bi lahko naštevala. Vse to se je prepletalo med nama, najinima čudovitima otrokoma in poslom, ki ga vodiva vsak v svojem podjetju. Vse to sva zdržala in vse to naju je tako povezalo, da sva še bolj močna. Včasih se vprašam, kako zdrživa ampak odgovor je vedno isti ... ker imava naju, ker imava en drugega. ♥ Foto: @roktrzan Makeup: @alteregomatejapozeb #obletnicaporoke #obletnica #poroka #porocneideje #wedding #weddinganiversary #aniversary #weddingphotography #love #justthetwoofus

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Priporočamo