Imamo podrobnosti s poroke Hajdi Korošec

Hajdi Korošec (foto: Rok Tržan) Rok Tržan
Vir: Story
8. 11. 2013

Nekdanja otroška zvezda Hajdi Korošec se je letos poročila z Urbanom Jazbinškom. Zaljubljena lepotička, ki bo v kratkem tudi prvič postala mamica, nam je zaupala nekaj podrobnosti s poroke, ki je bila vse prej kot klasična.

"Vedela sva, da klasična ne bo, in v zelo hitrem času sva morala napeti sive celice, ker sva želela, da bi bilo nepozabno. Odločila sva se za večerno poroko, ki se je cerkveno začela ob 19. uri, nadaljevala s civilnim delom in končala z disko zabavo.

Večer pred poroko so nama popestrili moji sodelavci s podoknico, moj oče je raztegnil harmoniko in pesem je odmevala dolgo v noč.

Cerkveni obred je bil v Cerkvi svetega Danijela v Celju, na mojo veliko in uslišano željo naju je poročil moj najljubši župnik iz otroštva, g. Ludvik Počivavšek, ki je priredil res angelsko ozračje v cerkvi. Civilni obred se je v stolpu Hotela Evropa nadaljeval s krasnim govorom g. Milka Škoberneta.

Za okusno kulinariko je poskrbela ekipa Hotela Evropa s toplo-hladnim samopostrežnim bifejem. Sedežni red so gosti izbrali sami in jih s tem nisva omejevala. Po hrani je sledil disko parti z DJ POPIJEM, ki je res strokovno pokril 70. leta. Starši so nama pokazali, kako se izvaja pristni 'disko dance', (smeh)" je svoj sanjski dan opisala Hajdi.

Več je povedala v intervjuju za revijo Story, kjer je opisala tudi, kako je zgledala romantična zaroka v Grčiji in kakšni občutki so jo preplavili, ko je prvič izvedela za nosečnost.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 46/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 46/2013

Story Story 46/2013, od 06. 11. 2013