Hajdi Korošec se je ob pomenljivi obletnici pohvalila s prstanom: "Bilo je romantično"

Hajdi Korošec se je ob pomenljivi obletnici pohvalila s prstanom: "Bilo je romantično" (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
1. 9. 2020

Lepa podjetnica, nekdanja otroška zvezdnica, danes pa mamica, se je spomnila na obletnico svoje zaroke.

S sedanjim soprogom Urbanom sta se zaročila pred sedmimi leti, sama pa je na Instagramu opisala, kako je vse skupaj potekalo.

"Obletnica najine zaroke. Fotka, ki je nastala leta 2013, ko me je Urban povabil na dopustovanje na Kreto. Lahko povem le, da res nisem ničesar vedela, bilo pa je sanjsko in zelo romantično. Najprej me je povabil na večerjo, v restavracijo z odličnim razgledom in kulinariko Swell, nato sva se odpeljala na najvišji hribček na Kreti, poleg cerkvice, kjer je bilo nebo polno zvezdic … Potem so sledili vprašanje, prstan in seveda moj DA... Da pa je bilo vzdušje res posebno, me je Urban zasnubil ob skladbi So Good To Me od Chrisa Malinchaka. Komad ob katerem se mi še danes zarosijo oči," je nostalgično zapisala Hajdi.

S soprogom veljata za ljubeč par, ki tudi po skupnih letih in številnih službenih in družinskih obveznostih ne pozabi na dejstvo, da je odnos treba negovati in se mu posvečati. Tudi zato si še danes, ko sta ljubeča starša sinčkoma Danteju in Evanu, znata vzeti čas samo zase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obletnica najine zaroke💎 Fotka, ki je nastala leta 2013, ko me je Urban povabil na dopustovanje na Kreto. Lahko povem le, da res nisem ničesar vedela, bilo pa je sanjsko in zelo romantično. Najprej me je povabil na večerjo, v restavracijo z odličnim razgledom in kulinariko Swell, nato sva se odpeljala na najvišji hribček na Kreti, poleg cerkvice, kjer je bilo nebo polno zvezdic … Potem so sledili vprašanje, prstan in seveda moj DA... ❤️ Da pa je bilo vzdušje res posebno me je Urban zasnubil ob skladbi So Good To Me od Chrisa Malinchaka. Komad ob katerem se mi še danes zarosijo oči . #obletnicazaroke #zaroka #obletnica #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #mamilajf

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Priporočamo