Joooj, se še spomnite take Hajdi?! Mi smo kar dvakrat pogledali, se vam zdi, da se je kaj veliko spremenila?

13. 3. 2024
Deli
Joooj, se še spomnite take Hajdi?! Mi smo kar dvakrat pogledali, se vam zdi, da se je kaj veliko spremenila? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Nekatere dame imajo res srečo in med njimi je zagotovo nekdanja otroška zvezdnica.

Danes je uspešna podjetnica in mamica - govorimo o Hajdi Korošec Jazbinšek, ki si je pot do slave tlakovala že pri rosno mladih letih. Ko je bila še punčka, je snemala uspešnice, ki so si jih prepevali stari in mladi. Takrat je bila nadvse prikupna, in taka je še dandanes. Je elegantna, mladostna in preprosto lepa.

Sama je na tiste čase spomnila z objavo na svojem Facebook profilu, ob kateri so se njeni oboževalci čisto stopili. Pokazala je prizor "prej in potem" oziroma svojo sliko iz otroštva in iz današnjih dni. Nekateri ljudje se med odraščanjem čisto spremenijo in se njihova podoba v odraslih letih precej razlikuje od tiste iz otroštva.

No, pri Hajdi vsekakor ni tako! Tudi kot punčka je imela svetle, dolge lase, a z eno razliko - nosila je fru-fru. Še dandanes jo krasita širok nasmeh in navihan pogled. Ampak prepričajte se sami ...

"Zdej pa prej. Naš kuža je bil srednji šnavcer Oskar in ne vem če ste vedeli, ampak Naš kuža pesmica je dejansko resnična zgodba. Moj kuža Oskar je namreč res pobegnil sosedi v vas. Tole pa je Bond in nisem se mogla upreti cartanju, ki me je spomnilo na otroške dni in na najine dogodivščine s kužijem," je ob prikupnih prizorih zapisala Hajdi.

Ob tem je spomnila na uspešnico, ki jo je izstrelila med zvezde in ki jo otroci še dandanes obožujejo. "Ja lepi spomini, a v obraz se pa nisi nič spremenila, lušna kot vedno, naša Hajdi," je v komentarjih zapisal eden od njenih oboževalcev. In z njim se mirno strinjamo tudi mi!

Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave