Hajdi razveselila novopečene mamice v porodnišnici Ljubljana

Hajdi razveselila novopečene mamice v porodnišnici Ljubljana (foto: dm Press) dm Press
25. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pevka in mamica Hajdi Korošec Jazbinšek je ob materinskem dnevu obiskala porodnišnico Ljubljana in obdarila mamice, ki so rodile, s priročnimi izdelki dm drogerie markt. S to pozornostjo je dm drogerie markt izrazil dobrodošlico novorojenčkom v želji mamicam pomagati z izdelki za prvo oskrbo novorojenčka. Majhne pozornosti bodo deležne tudi novopečene mamice v porodnišnicah v Mariboru, Postojni, na Ptuju, v Murski Soboti, Slovenj Gradcu, Novi Gorici, Brežicah, Trbovljah in na Jesenicah.

Izdelki, ki so jih mamice prejele v darilnem paketu, poleg babylove pleničk, so tisti izdelki, ki bodo pomagali tako pri skrbni negi novorojenčka kot dojenju.

''Kot mamica dveh fantov se spominjam prvih dni po porodu. Vsaka pomoč ali pozornost prideta prav, saj se ti odpira popolnoma nov svet. Začenja se novo življenjsko poglavje. Vesela sem, da lahko izkažem sama majhno pozornost in pozdravim nove člane, ki so prišli na naš svet,'' je o obisku v ljubljanski porodnišnici dodala Hajdi Korošec Jazbinšek, pevka, mamica in podjetnica.

V dm drogerie marktu lahko pleničke babylove kupite in seveda preverite, kako odgovarjajo vašemu malčku. Testi pleničk, opravljeni s strani uporabnikov, so pokazali, da je razmerje med kvaliteto in ceno pleničk zelo dobro. Test pleničk želijo razširiti tudi v praksi in jih zato delijo tudi mamicam, ki bodo iz prve roke lahko preverile njihovo kvaliteto.

''V dm-u si prizadevamo mamicam ponuditi pester nabor izdelkov dm blagovne znamke ne le za nego in razvoj otroka, temveč tudi za njihovo lastno nego. Ob materinskem dnevu smo se odločili, da tiste ženske, ki so pravkar postale mamice, obdarimo z drobno pozornostjo in jim vsaj malo pomagamo pri njihovih korakih v svet materinstva,'' je o obdarovanju novopečenih mamic dejala Živa Jevševar, vodja nabavnega oddelka dm, drogerie markt.

Materinstvo v modernem času ni lahek podvig. Mame morajo mojstrsko krmariti med različnimi vlogami v družbi in ostati ženske, partnerice, prijateljice in navsezadnje tudi hčerke svojim staršem. Vse prevečkrat pozabimo, da je dobra mama tista mama, ki je zadovoljna in zna poskrbeti zase ter prisluhniti svojim željam in potrebam, saj se le tako lahko posveča otrokom in partnerju.

Več o akciji, fotografije in vtise lahko preberete tukaj ali spremljate Hajdi Korošec Jazbinšek na Instagramu in Facebooku. Spremljajte tudi dm družbene kanale za sveže informacije o dogodkih, ponudbah in izobraževanjih na njihovem Facebooku in Instagramu.

Priporočamo