Hannah Mancini: Končno pokazala moža!

Vir: Story
23. 8. 2013

Pevka Hannah Mancini se je vrnila z družinskega potovanja, kjer je uživala z možem Gregom in hčerko Astrid. Odpravili so se na Sardinijo, natančneje na severozahodno stran otoka, kjer je v provinci Sassari prečudovit Stintino.

Hannah, Greg in Astrid so se odločili, da bodo prvič poskusili najeti hišo na plaži, kar se je izkazalo kot odlična ideja.

"Prvič smo najeli hišo. Imeli smo svoj mir, veliko prostora in svojo kuhinjo. Plaža s peskom kot beli žamet je bila oddaljena le nekaj sto metrov. Naše glavno prevozno sredstvo so bila izposojena kolesa, s katerimi smo se vozili vsako jutro. Prijazna Afričanka je Astrid kar na plaži iz las naredila kitke, tako da ji zdaj ljubkovalno rečem kar moja mala Bo Derek," je v smehu povedala Hannah.

Na počitnicah so dobro jedli, saj so se navdušili nad lokalno hrano, pripravljeno doma. Nobena skrivnost ni, da Hannin mož Greg izjemno rad kuha in Hannah mu pravi kar chef Greg, saj se vedno izkaže.

"Greg je bil spet odličen kuhar, medtem ko sem se jaz bolj izkazala pri izdelavi omak in pri pogrinjku," je v smehu dodala Hannah, ki sicer rada kuha.

Med drugim tudi portoriške specialitete, kot so plantains ali po domače ocvrte banane.

"Jedli smo zdravo, saj se je na krožniku znašlo veliko svežih lokalnih morskih dobrot in zelenjave. Brez pašte seveda tudi ni šlo," je dodala Hannah.

Družinica je po obilni večerji vsak dan igrala karte ali pa so se podali v mesto, kjer so jedli "najboljši gelato na svetu". Hannah je tokrat tudi prvič v javnosti pokazala svojega postavnega moža Grega, Američana s slovenskimi koreninami.

Spoznala sta se v Ameriki in se pozneje odločila, da se preselita in poskusita živeti v Sloveniji, saj sta želela, da bi tudi njuna hčerka Astrid odraščala tu. Nekoč nam je Hannah zaupala, da se z Gregom velikokrat nasmejita na račun humoristične serije Dharma in Greg, saj so Dharmini starši zapriseženi hipiji, Gregovi pa povsem aristokratski. Enako naj bi namreč veljalo tudi za njuni družini.

Značke: Hannah Mancini

Nova Story že v prodaji

Nova Nova 35/2013

Nova Nova 35/2013, od 18. 08. 2013