Hannah Mancini: Na stavnicah je visoko

Pevka Hannah Mancini ima te dni polne roke dela, saj jo poleg nastopanja čaka še piljenje detajlov za nastop na Švedskem. 
 (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lea
26. 2. 2013

Ameriška pevka Hannah Mancini, ki smo jo Slovenci v trenutku vzeli za svojo, saj že šest let živi in dela pri nas, je pred dnevi končno predstavila svojo skladbo Straight Into Love, s katero nas bo zastopala na evrovizijski popevki.

Očarljiva Hannah Mancini je na pompozni predstavitvi letošnje evrovizijske pesmi navdušila s svojim prepričljivim nastopom. Hannah ima zdaj pred sabo kar nekaj pomembnih nalog, ki jo čakajo do maja, ko bo odpotovala na Švedsko.

"Pred predstavitvijo pesmi je bilo kar divje, ampak odlično in navdihujoče, saj je bilo užitek delati z dobro in profesionalno ekipo. Zdaj nas najprej čaka nekaj dela z iskanjem stilistov, treba bo najti tudi pravo obleko in pravo ekipo, trenutno še iščemo spremljevalne vokale in odločiti se moramo, ali bodo ob meni tudi plesalci," smo izvedeli od Hannah, ki je sicer na izboru za predstavnico za Pesem Evrovizije že sodelovala, takrat skupaj z dvema slovenskima didžejema, Sylvainom in Mikom Valejem.

Dobro ji kaže
Hannah priznava, da je hvaležna vsem, ki jo podpirajo, saj si tako ona kot celotna ekipa, ki je pesem Straight Into Love ustvarila, želita, da bi ta prišla do ljudi, da bi jo začutili tudi v klubih in na radijskih postajah, in prav zato bodo pripravili tudi različne izvedbe skladbe.

"Pesem je zelo moderna, saj vsebuje elektronski pop z mešanico moderne plesne glasbe in elementi dubstepa. Mislim, da daje neki zagon, ki te poživi in očara. Verjamem, da se bomo izkazali, saj resnično zelo verjamem v pesem," je še dodala Hannah, ki je na evrovizijskih spletnih staneh takoj navdušila, saj je naša pesem po nekaterih državah že prepoznavna. Na različnih stavnicah je vedno med prvimi desetimi izvajalci, za katere ljudje menijo, da bi lahko bili zmagovalci. "So mi povedali za stavnice in zaradi tega sem vesela. Vem pa, iz preteklih let, da to še nič ne pomeni. Sicer pa, kot sem rekla, verjamem v pesem in bom dala vse od sebe, da bom Slovenijo na Švedskem dobro zastopala."

Priporočamo