Hannah Mancini pravi: "Se vidimo v finalu!"

Hannah Mancini (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
9. 5. 2013

Naša evrovizijska predstavnica Hannah Mancini je skupaj s spremljevalno delegacijo minulo nedeljo končno odpotovala na izbor za Pesem Evrovizije 2013, ki bo od 14. do 18. maja v švedskem Malmöju.

Nasmejano pevko smo dan pred odhodom ujeli na pijači, kjer nam je zaupala še zadnje vtise pred Evrovizijo. Hannah, ki bo nastopila s tremi plesalci Maestra, je med drugim priznala, da že komaj čaka svoj veliki nastop, kjer bo dala vse od sebe, saj želi Slovenijo popeljati v veliki finale.

"Lahko vam zagotovim samo to, da bo nastop res neverjeten, tak, ki bo vzel sapo, saj se je Anže Škrube spet izkazal s koreografijo. Mislim, da imamo zelo močno točko. Celotno stiliranje, ki ga je naredila oblikovalka Jelena Proković, je osupljivo, zelo močno in bojevniško. Plesni del je neverjeten in mislim, da smo odlični. Vse skupaj boste lahko videli na prvem polfinalnem večeru, ki bo 14. maja," je povedala Hannah in dodala:

"Prvi cilj je, da pridemo v finale, potem pa so vse poti še odprte. Tako kot Slovenci imamo tudi mi velika pričakovanja in sem prepričana, da se bomo res dobro izkazali."

Več o nastopu je izdala v intervjuju za revijo Lea, sicer pa ste lepo pevko pred kratkim lahko občudovali tudi na naslovnici revije Elle, zato ne spreglejte članka Hannah Mancini: Seksi na drugačen način.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2013

Story Story 20/2013, od 08. 05. 2013