Hannah Mancini v rodnem Koloradu uživa z družino

Preživlja čas z družino. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
24. 6. 2014

Priljubljena pevka Hannah Mancini je pred tednom dni spakirala kovčke in odletela nazaj v rodno Ameriko, na poti pa ji družbo dela hčerka Astrid. Z očarljivo Američanko smo govorili po tem, ko je v rodnem Koloradu preživela prvi teden.

Za slabe tri mesece je pevka Hannah Mancini zapustila Slovenijo in se odpravila na družinsko srečanje v Združene države Amerike, od koder je pred leti v deželico na sončni strani Alp prišla zaradi ljubezni. Hannah, ki v deželi čez lužo ni bila že dve leti, tam ima tudi starše, s katerimi je ves čas v stiku, te dni preživlja čas z družino.

"V Ameriko sem šla zaradi družine, ki je nisem videla že dve leti, kot tudi poslovno. Najprej bom nekaj časa preživela v Koloradu, pozneje pa še v Los Angelesu, kjer bom precej delavna. Potovanje je tudi odlična priložnost za mojo hčerko, da nekaj časa preživi z družino v ZDA," nam je zaupala Hannah, ki v rodnih krajih uživa na polno. "Super se imam. Vsakič, ko pridem nazaj v Ameriko in stopim z letala ter zaslišim glasove glasnih Američanov okoli sebe, se mi začne kar smejati. Ja, lahko rečem, da sem spet doma," je v smehu povedala pevka.

Družinsko srečanje

"Trenutno sem v rodnem Koloradu, na obisku pri svojih starših. Imamo družinsko srečanje, saj so nekateri sorodniki razpršeni po različnih koncih Amerike, zdaj pa smo vsi zbrani tukaj. Že dobri dve leti nisem bila na obisku, in če dobro pomislim, nisem bila v Ameriki že dve leti, tako da moram res veliko nadoknaditi," nam je povedala vsa nasmejana Američanka.

Mancini

"Vedno je super občutek vrniti se nekam po dolgem času. Pojem na tone mehiške hrane, ki jo tukaj res znajo pripraviti. (smeh) Predvsem pa imam veliko stvari, ki jih moram nadoknaditi – od smejanja, dolgih sprehodov, družinskih fotografiranj s to prečudovito okolico v ozadju. Kolorado je prelep – tako kot Slovenija. Da ne govorim o tem, kako zelo srečna je moja družina, da sem prišla z Astrid, s katero bodo lahko preživeli veliko časa tudi sami. V naslednjih dneh se bomo odpravili še v Durango, na obisk k mojemu očetu. Bistvo potovanja pa je, da sem si vzela čas za počitek in čas, ki ga bom preživela skupaj s svojo družino. Počnemo marsikaj zanimivega, od vožnje z vlakom mimo tukajšnjih prelepih gora do ogledov različnih turističnih zanimivosti." (smeh)

Najprej družina, nato delo

Po enomesečnem oddihu v domačem Koloradu pa Hannah čakajo delovne obveznosti v sončnem Los Angelesu.

"V Los Angelesu bom najprej sodelovala na delavnicah kreativnega pisanja skladb, ponudili pa so mi tudi možnost, da sodelujem pri postavitvi projekta za eno od agencij, s katero sem že sodelovala v preteklosti, ko sem živela in ustvarjala v Hollywoodu. Seveda bom s skupino, za katero delamo, tudi nastopala, in ko tako pomislim, se tega res že zelo veselim. Potem pa je konec avgusta že predvidena vrnitev v Slovenijo," nam je še zaupala Hannah, ki o svojih glasbenih projektih v deželi čez lužo še vedno govori z malce skrivnostnim pridihom.

Mancini

"Čaka me delo pri različnih projektih, a o tem se vam razgovorim kdaj drugič, ko bom v Los Angelesu, zdaj sem namreč še čisto 'na off' z družino," je za konec še povedala Hannah.

Priporočamo