Hans Sigl navdušil estradnike, ki so spoznali gorskega zdravnika

8. 4. 2017 | Vir: Lea
Deli
Hans Sigl navdušil estradnike, ki so spoznali gorskega zdravnika (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

O prihodu gorskega zdravnika je bilo veliko povedanega in tudi mi bi lahko o tem napisali mali roman. Na uredništvu smo se namesto tega odločili pokukati v VIP-prostor dogodka, ki je bil 16. marca pred Mercator Centrom Šiška, in poiskati znane Slovence, ki so spoznali priljubljenega igralca Hansa Sigla. To so njihovi vtisi ob evforiji, ki je Slovenijo zajela lani poleti.

Eva Cimbola:

"O njem lahko rečem samo: Uau!"

V zaodrju smo najprej ujeli radijsko voditeljico Evo Cimbola, ki je svojo zgodbo z gorskim zdravnikom začela že lani. "Radio 2 je lani na izlet v Ellmau peljal poslušalce in v načrtu je bilo, da grem zraven. Takrat sem na žalost močno zbolela in ostala doma, so mi pa poročali o tem, kako zelo lepo so se imeli," nam je za začetek povedala Eva in dodala, da se je dogodka udeležila zato, ker je želela preveriti, ali je doktor Martin Gruber tudi v resnici takšen dedec kot v seriji. "To, kar je v nadaljevanki, ni nič v primerjavi s tem, kaj je v resnici. Jaz lahko rečem samo: Uau," nam je priznala Eva, ki si ogleda vsako epizodo, če ji le čas dopušča. "Ob tej uri, ko je serija na sporedu, me navadno ni doma, sem si pa potem pogledala kar nekaj delov. Ko si enega pogledaš, tako padeš noter, da moraš pogledati še naslednjega," je o svoji izkušnji z Gorskim zdravnikom povedala simpatična svetlolaska.

Alya:

"Moram reči, da mi je všeč!"

Glasbenica, ki je pred kratkim nastopila na odru predizbora Eme, sicer ni tako strastna oboževalka serije, ji je pa zato toliko bolj všeč tamkajšnja narava. "Moram reči, da mi je avstrijsko podeželje zelo blizu. Podobno je Sloveniji, rada imam naravo in zato si mislim, da je to krasno," je povedala na začetku in dodala, da je na dogodku hotela več izvedeti o igralcu. "Danes sem prišla prav zato, da več izvem o gorskem zdravniku, ker je v Sloveniji nastala takšna evforija glede tega. Moram pa reči, da mi je njegov videz všeč," nam je povedala Alya in dodala, da si bo zdaj epizode z veseljem ogledala pogosteje.

Rok Ferengja in Manca Izmajlova:

"Otroci spremljajo serijo"

Svoji mali nadobudnici sta na dogodek pripeljala glasbenika Rok Ferengja in Manca Izmajlova. Pripeljala sta hčerki, ki sta se s priljubljenim igralcem tudi slikali, dobili podpis in ga tudi osebno spoznali. Kaže, da nad serijo le niso navdušeni samo pripadniki starejše populacije, kar dokazuje tudi lepo število otrok in mladine, ki so se zbrali na minulem velikem dogodku. 

Natalija Verboten:

"Je izredno karizmatičen"

Kot nam je priznala priljubljena glasbenica, je pri njih doma največji oboževalec serije šestletni sin Max. "Serije sem v resnici morala spremljati, ampak sem to z veseljem počela. Res je luštna. Mojega starejšega sina, ki lani poleti še ni bil star šest let in še ni znal brati, je zelo zanimalo, za kaj gre v seriji. Tako sva skupaj gledala in govorila o tem, kaj se dogaja, kdo je kaj rekel, kaj se je zgodilo ... bil je navdušen," nam je povedala in dodala, da se ji na dogodku sicer ni pridružil, saj je bil ob času njenega odhoda od doma še v šoli. "Nadaljevanka je sicer tudi meni zelo blizu, saj sem se rodila na deželi in na deželi še vedno živim. Serija je tudi zaradi tega blizu slovenskemu človeku. Na Tirolskem je tako kot pri nas, prekrasna narava, pa tudi glavni igralec je izredno karizmatičen. Pa še super zgodbe so," je dodala glasbenica, ki se raje kot na počitnice v tuje kraje odpravlja po poti slovenskih naravnih lepot.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu