Hans Sigl: Njegove ljubezenske avanture

26. 8. 2016 | Vir: Story
Deli

Čeprav je 47-letnik Hans Sigl v resničnem življenju zvest mož, bi v seriji Gorski zdravnik ljubezenske avanture težko prešteli na prste ene roke. Čeprav mu ženskih nežnosti v postelji pred kamerami ne manjka, v priljubljeni seriji Gorski zdravnik svoje izbranke še ni našel. Tokrat smo pod drobnogled vzele vsa dekleta, ki so gorskemu zdravniku v preteklih epizodah ukradla srce. Pa čeprav samo za kratek čas.

Ko smo ga spoznali v prvi sezoni, je bil Martin Gruber morda še najbližje resni zvezi. V New Yorku, kjer je služboval pred vrnitvijo v Ellmau, se je namreč zaročil z zdravnico Julio Denson. Čeprav je le nekaj dni po njenem prihodu v idilično vasico Ellmau postalo jasno, da je njune metropolitanske ljubezni konec, je Julia brez dvoma ženska, ki je v Martinovem življenju pustila močan pečat. Julio je v seriji sicer upodobila igralka Mariella Ahrens, 47-letna mamica dveh hčerk, ki se je rodila v ruskem Sankt Peterburgu ter odraščala v Bolgariji.

Mariella, ki sicer velja za lepotico, je poklicna igralka, v preteklosti pa so Nemci lahko njene čare občudovali tudi v njihovi različici revije Playboy. Nemškim medijem je poleg njene kariere zanimivo tudi pestro ljubezensko življenje - njeno posteljo sta ob koncu devetdesetih grela Hrvat Dragan Banić ter bančni investitor Jost Paffrath, s katerim je bila poročena. Ločila se je leta 2004 ter se leta 2006 poročila z grofom Patrickom Grafom von Faber-Castellom ter s tem tudi sama postala grofica.

Kljub temu je pri delu uporabljala svoj dekliški priimek, kar pravzaprav niti ni bila slaba odločitev, saj se je leta 2012 ločila. Igralka naj bi trenutno uživala v zvezi s podjetnikom Marcom Sebastianom Esserjem.

In prav njuni ljubezni je na pot verjetno v največji meri stopila nostalgična romantična iskrica, ki jo je gorski zdravnik ob vrnitvi v rojstni kraj obudil s svetlolaso točajko Susanne. Čeprav v seriji igra pomembno vlogo, je njeno zasebno življenje veliko bolj umirjeno od prej omenjene vihrave igralke Marielle. 

Natalie O'Hara je namreč hči glasbenika ter teologa in prav po njegovih glasbenih stopinjah je že v otroštvu stopila tudi sama. Vse od sedmega leta namreč pleše balet, poje in igra klavir, zaposlena pa je kot gledališka igralka. Njena vloga v Gorskem zdravniku je njen največji karierni dosežek, kljub temu pa se je pred njo že pojavljala na televizijskih zaslonih. Natalie je sicer poročena z glasbenim producentom Johnom Mockom - O'Haro, s katerim sta si dom ustvarila v Hamburgu.

Ko se je Gorski zdravnik drugič zaročil, smo gledalci že mislili, da je to to. Divja pravnica Andrea Junninger je srce sicer šarmantnega Martina Gruberja osvojila v trenutku in prav tako hitro se je njuna skupna pot tudi ločila, saj je zaradi posledic prometne nesreče na dan, ko naj bi se Martin in Andrea poročila, ta nesrečno izgubila življenje.

V čevlje nesrečne zaljubljenke je v seriji stopila Tessa Mittelstaedt, mamica dveh otrok, poklicna igralka z zavidanja vredno filmsko in televizijsko kariero, v kateri je njen nastop v priljubljeni seriji Gorski zdravnik le omembe vredna postojanka. V karieri je namreč kar 13 let s svojim likom Franziske Lüttgenjohann soustvarjala nanizanko Ballauf und Schenk.

Ko je bil Martin Gruber popolnoma skrušen, je svojo žalost utopil v novi ljubezni, tokrat prepovedani. Martin se je namreč le kratek čas po Andrejini smrti zagledal v postavno poročeno ginekologinjo Leno Imhoff. Prelepo zdravnico je upodobila avstrijska igralka kolumbijskega porekla Pia Baresch, ki je prvih pet let življenja preživela v Bogoti.

Na Dunaju je pozneje zaključila srednjo šolo in študij igre ter petja, kje še danes živi s soprogom, pevcem Petrom Lesiakom in njunim sinom. Zaslovela je z nastopi v nemško govorečih serijah, lansko poletje pa se je pojavila tudi v peti sezoni šova The Voice of Germany.

In nad kom se je navdušil nazadnje? Nad Anne Meierling, hčerko dolgoletnega družinskega tekmeca, do katerega se zamera v resnici vleče že vse od začetnih epizod serije. Lepotica Ines Lutz je priznana nemška igralka, ki je igralsko znanje pridobivala na angleški šolo Oxford. Sicer pa ni tipična igralka. Medtem ko je več let sodelovala pri seriji Lindenstraß, je namreč tudi študirala pravo na univerzi v Münchnu.

Napisala Kaja Milanič
Fotografije POP TV, Profimedia

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu

Nova Story že v prodaji

Story 34/2016

Story 34/2016, od 18. 08. 2016