Hans Sigl: “V razmerju moraš biti pozoren in ljubezniv!”

29. 1. 2017 | Vir: Lea
Deli
Hans Sigl: “V razmerju moraš biti pozoren in ljubezniv!” (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav v priljubljeni seriji Gorski zdravnik Hans Sigl velja za enega izmed večjih šarmerjev avstrijskotirolskih Alp, je v zasebnem življenju veliko bolj tradicionalen, kot si morda lahko predstavljamo.

Hans je že vse od leta 2008 poročen s svetlolaso glasbenico Susanne Kemmler, kot je v enem od intervjujev v tujih medijih povedal, pa jo je osvojil z dobrim starim dvorjenjem. "Izhajam iz gledališča in rad imam lepe prizore. Na primer, menim, da je izredno romantično, če se prvi zmenek zgodi v kakšni lepi restavraciji ob dobri hrani. Drug drugemu gledaš v oči, potem greš skupaj na koncert in tako naprej ..." je svoj pogled na dvorjenje opisal Hans in dodal, da mu je všeč 'zaljubljena napetost'. "Všeč mi je, ko zmenke spremlja določena stopnja dramatičnosti. Ko se akcija stopnjuje in na koncu doseže vrhunec," je povedal priljubljeni igralec, ki ljubezen vidi kot eno izmed najbolj starodavnih oblik sreče. "V razmerju moraš biti pozoren, ljubezniv ... vzeti si moraš čas za svojega partnerja. In že če se tega držite, ste veliko naredili. Ljubezen je v resnici najbolj starodavna oblika sreče na svetu in potrebni sta le dve osebi. V tem ni nobene skrivnosti," je svoj pogled na srečen zakon pojasnil igralec, ki se na naše male zaslone vrača spomladi.

Medijsko v središču pozornosti, doma v miru

Hans sicer že vse od začetka predvajanja Gorskega zdravnika velja za enega izmed najbolj priljubljenih nemško govorečih zvezdnikov. In čeprav ga v medijih spremljamo v soju žarometov, doma živi življenje daleč stran od blišča televizijskih kamer. Z družino bo svojo idilo v mestecu Ammersee brez snemanja namreč užival vse od junija, kot se je pošalil, pa tam veljajo posebna pravila. "V Ammerseeju živimo zelo svobodno. (smeh) Predstavljajte si: nagci, plapolajoče zastave in hipiji povsod. No, šalo na stran. Rad živim tam, kjer sem takšen kot vsi drugi. Zjutraj vstanem, zapustim garažo, pozdravim sosede in si nadenem očala," je še povedal tujim medijem.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu