Hčerka Iris Mulej se pred kamerami znajde tako dobro kot njena mama, se mogoče pripravlja, da stopi na njeno poklicno pot?

Hčerka Iris Mulej se pred kamerami znajde tako dobro kot njena mama, se mogoče pripravlja, da stopi na njeno poklicno pot? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
14. 10. 2021

Njena malčica ji je nadvse podobna, ima prav tako bujne, temne in dolge lase kot mamica.

Iris Mulej, naša manekenka, ki s svojo družinco živi v Črni gori, je že večkrat pokazala, kako prikupna je njena hčerka Isabella. Iris je prava modna vplivnica, ki na družbenih omrežjih pogosto pokaže, kako živi in kaj počne, pogosto pa sta ob njej oba otroka, starejša Isabella in mlajši sinček Arron.

FOTO: Stajlingi Marjetke Vovk, ki so nas čisto očarali, njena preobrazba je osupljiva

Zdaj ima mala dama šest let in je očitno ravno tako navdušena nad modo kot Iris, saj se rada postavi pred fotoaparat. Iris je tako objavila serijo slik, na kateri je njena hčerkica v vlogi prave manekenke ter v oblačilih, ki jih ima rada - ogledate si jih lahko, če podrsate po desni puščici.

"S hladnejšimi jutri, pride na vrsto tudi nova garderoba... no pa ne povsem!
Mi smo še kar v kratkih rokavih in oblekicah, ker je čez dan vroče, zjutraj pa gole roke grejejo dolgi rokavi. In ker se Isabella zelo rada obleče v elegantne oblekice znamke @amareen.slovenija , preko teh oblekic ali pa kakšnih drugih princeskastih kosov, raje oblečem tak eleganten bolero, kot pa majico z dolgimi rokavi, katero se tudi sama težje sleče kot pa bolero," je ob lepih prizorih zapisala ponosna mama.

Isabella odrašča v pravo lepotico in čas bo pokazal, za kakšno poklicno pot se bo odločila. Brez dvoma pa ji bosta vedno ob strani stala njena starša, ki jo bosta podpirala s svojo ljubeznijo in nasveti.