Hčerka Lorelle Flego hitro odrašča, res je prava damica, se vam zdi kaj podobna svoji mamici?

3. 10. 2022
Deli
Hčerka Lorelle Flego hitro odrašča, res je prava damica, se vam zdi kaj podobna svoji mamici? (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša modna poznavalka in voditeljica občasno le pokaže košček svoje zasebnosti.

Vedno elegantna Lorella Flego ima veliko razlogov za veselje, med njimi pa je na prvem mestu zagotovo njena hčerka, ki hitro odrašča. Javnosti je ne izpostavlja preveč, zato pa je veselje ob fotografijah, ki jih je na družbenem omrežju objavila pred kratkim, med njenimi oboževalci toliko večje.

Preberite še: Vauuu, v garaži voditeljice Melani Mekicar se skriva TA jekleni lepotec, samo poglejte ga! Kaj pravite, ji pristoji?

Njena Sofia ima zdaj že 12 let in Lorella se zagotovo sprašuje, le kam je tako hitro odšel čas. "Za nobeno stvar na svetu ne bi zamenjala biti mama tebi, Sofia, v dobrem in slabem, z vsem, kar prestajava vsak dan, s smehom, solzami, potovanji, klepeti pod kovtrom in objemi, ki dišijo po neskončnosti. Ker ti si moje nebo in mavrica, luna in zvezde, vesolje in vsi planeti, del mene za vse večne čase. Morda biti mama pomeni prav to: živeti hkrati v svojem in drugem telesu. Bodi vedno srecna, vse najboljse moja Nanan," je zapisala Lorella ob rojstnem dnevu hčerke Sofie.

Seveda so Lorellini oboževalci takoj začeli iskati podobnosti med njima. Lorella je temnolasa, Sofia pa ima svetle lase, a zagotovo ju druži navihan in sproščen pogled, pa tudi podoben nasmešek. Ker odrašča ob mami, ki ne samo da sledi modnim trendom, temveč jih tudi soustvarja, ima zagotovo dober občutek za modo. Ni še jasno, kam jo bo odnesla njena poklicna pot, a nekaj je gotovo: mama ji bo v vsakem trenutku stala ob strani in jo podpirala pri njenih odločitvah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego