Hčerka Lorelle Flego je zdaj že takšna lepotica, mama ne skriva svojega ponosa!

26. 12. 2022
Deli
Hčerka Lorelle Flego je zdaj že takšna lepotica, mama ne skriva svojega ponosa! (foto: ZEN)
ZEN

Ja, res je, otroci hitro odraščajo, a povezava med njimi in starši vedno ostaja.

To dobro ve tudi naša voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego, ki vsak prosti trenutek posveti svoji hčerki Sofii, ki je zdaj že prava mlada dama. Očitno je tudi ona ljubiteljica elegance in vsega lepega, če sodimo po zadnji fotografiji, ki jo je na svojem Instagram profilu objavila Lorella.

"Besede niso dovolj, da bi lahko izrazile brezpogojno ljubezen med mamo in hčerko" se glasijo besede, s katerimi je Lorella komentirala ljubke prizore. Obe s Sofio nosita očala, ki jima odlično pristojijo. Tudi oblečeni sta podobno - vsaj ko gre za barvo in modele romantičnih bluzic in ujemajočih se kril.

Sofia se zdaj pred kamero že odlično znajde, tako da je očitno podedovala mamin talent za nastopanje. Morda bo nekoč šla po njenih stopinjah, kdo ve? Do takrat je še veliko časa, a mama ji bo zagotovo ob vsakem koraku stala ob strani. Sofia je svetlolaska in na prvi pogled si z Lorello nista zelo podobni, a vsekakor imata podoben pogled in malce skrivnostni nasmešek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem