U, madonca! Takšna je zdaj hči Mikija Šarca, nič čudnega, da je tako zelo ponosen na njo!

30. 1. 2024
Deli
Tanja Žagar in Miki Šarac se objemata (foto: Facebook/Špela Grošelj)
Facebook/Špela Grošelj

S Tanjo Žagar ima dva otroka, Karla in Marino, a tudi iz prejšnjega razmerja ima dve hčerki in enega sina.

Miki Šarac je lahko upravičeno ponosen - v njegovem primeru se je izkazalo, da rek, da jabolko ne pade daleč stran od drevesa, še kako drži. Njegova hčerka Dina Šarac, ki jo ima iz prejšnjega razmerja, resnično navdušuje!

Širša javnost jo je najprej opazila med nastopom Tanje Žagar v oddaji V petek zvečer. V njej je nastopila že pred časom, zapela je svoj hit C'est la vie, pri tem pa so jo spremljale postavne plesalke. Med njimi je bila tudi postavna Dina in jasno je, da se s Tanjo odlično razumeta. Ob Dini je nastopila hčerka še enega znanega slovenca, in sicer glasbenika Mikija Vlahoviča, Tia Vlahovič.

Dekleti se očitno dobro poznata, saj sta kot plesalki znova presenetili. Nastopata tudi v novem videospotu Mikija Vlahoviča z naslovom Naj tamburaši zaigrajo in brez dvoma sta oba očeta (in obema je ime - Miki) na svoji hčerki še kako ponosna.

Nobena skrivnost ni, da so njegovi trije otroci iz prvega zakona lepo sprejeli njegovo Tanjo. To je sam že pred časom razkril za Žurnal 24. Dejal je, da je - ko se je ločil - sklenil, da se nikoli več ne poroči. Zanj osebno je bila ločitev težka, a če že ni ostal uspešno poročen, se je vsaj uspešno ločil.

"Z bivšo ženo se danes super razumeva in sva prijatelja. Tudi ona ima novega partnerja in vesel sem zanjo," je bil iskren Miki. Dodal je še, da so otroci zadovoljni, s Tanjo se lepo razumejo in imajo lep, prijateljski odnos. To pa je tisto, kar v resnici šteje, dobri odnosi, povezanost, naklonjenost in - ljubezen.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk