Hčerka Miše Molk se je spet oglasila, zdaj sporoča še tole in odhaja iz Ljubljane

Miša Molk: "Danes je medijska podoba cela zmeda. Vse je površno, hitro, koketno, ponarejeno in medijsko sproducirano." (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
6. 12. 2021

Še vedno odmeva intervju Mie Skrbinac z voditeljico Mišo Molk in vse se zdi, da bo odmeval še kar nekaj časa. Zdaj se je znova oglasila tudi njena hčerka Miša Molk.

Miša Molk in Mia Skrbinac sta z odmevnim intervjujem dodobra razbkurkali slovensko javnost in jo razdelila na dva bregova.

Na eni so tisti, ki se kar ne ustavijo in ves čas zlivajo žolč po legendarni voditeljici, na drugi so tisti, ki menijo, da je Mia v intervjuju lagala, ko je zanikala, da bi svojo spolno usmerjenost kdajkoli outriala, pa čeprav posnetek na Youtubu govori povsem drugače in je to naredila že leta 2019.

Vsega pa ima pošteno dovolj že tudi hčerka Miše Molk, ki je nedavno poslovno odletela v Beograd, še pred tem pa sporočila, da naj se Ljubljana malo prelufta in odpre okna, medtem, ko je ne bo v domovini.

Vse se zdi, da je vseh komentarjev o svoji mami že pošteno naveličana in da komaj čaka, da se strasti malo poležejo in bo življenje spet malo bolj mirno in utirjeno.