Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj takšna lepotička, kaj pravite, komu je bolj podobna?

Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj takšna lepotička, kaj pravite, komu je bolj podobna? (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
9. 11. 2021

Pevka in glasbenik že dolgo veljata za trden par na slovenski glasbeni sceni, svojo dolgoletno zvezo pa sta letos kronala tudi s poroko, ki je obveljala za estradno poroko leta.

Saša Lendero, pevka in voditeljica, ter njen soprog, Miha Hercog, sta par, ki je marsikomu za vzor, ko gre za ljubezen, zvestobo in predanost. Skozi vrsto let jima ni vedno bilo lahko, a znala sta premagati vse ovire. Danes sta srečna starša, ki ju razveseljuje njun ponos, hčerka Aria.

Domača terasa Iris Mulej je pravo razkošje, pokazala je, kako lepo je pri njih

V javnosti je ne izpostavljata, a mama Saška občasno objavi kakšen prisrčen prizor. Tako je že pred časom, ob 12. rojstnem dnevu, pokazala, kakšna je zdaj njuna hčerkica. "Vse najboljše, moj ljubljeni otroček, ki rasteš v prekrasno deklico! Tako zelo, zelo te imam rada, da se ne da povedati! In tako neizmerno me osrečuješ s svojo prijaznostjo, radodarnostjo, empatijo, razumevanjem, srčnostjo in dobroto! Hvala, ker sem lahko tvoja mamica! Hvala, ker je tvoja dušica izbrala naju za starša! Vedno bova zate tu! Vse najboljše za tvojih 12 let, srček najin zlati," je ob Ariini sliki zapisala Saša.

Seveda so oboževalci ugibali, komu je mlada dama bolj podobna. Nam se zdi, da ima malce od vsakega starša, a nasmeh in iskriv pogled je zagotovo podedovala od mamice. Kaj pa pravite vi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)