Hčerka Saše Lendero je zdaj videti takole, res se spreminja iz leta v leto, a nekaj pa ostaja isto!

Hčerka Saše Lendero je zdaj videti takole, res se spreminja iz leta v leto, a nekaj pa ostaja isto! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
17. 6. 2022

Pred kratkim je praznovala rojstni dan, kar je njen oči Miha Hercog obeležil na poseben način.

Saša Lendero in Miha Hercog svojo edinko naravnost obožujeta, če gre sklepati po objavah na družbenih omrežjih. Arie ne pokažeta prav pogosto, a tu pa tam oboževalcem razkrijeta kakšen lep utrinek.

Vid Valič je po tem, ko je postal očka, PRVIČ spregovoril tudi o svoji SRČNI izbranki (vse, kar vas zanima!)

To je zdaj naredil Miha, ki je kar pokal od ponosa, saj je njuna Aria praznovala rojstni dan. Ob tej priložnosti je objavil njeno fotografijo, s katere je jasno vidno, da odrašča v čudovito mlado damo.

"Vse najboljše moja najbolj kul bejba, večerni stiskač, kazalec najbolj bizarno smešnih Tik-Tokov ob katerih umiraš od smeha, fotru pa valda nč jasn in seveda v iber zrela 13 letnica, ki ji puberteta sploh ne pride do živega (kr kill me včasih) ❤️❤️❤️ Oči, ata, atek, ati, tati, tata in tatko te obožuje in ima neskooončno rad!!," je zapisal razneženi Miha.

Čeprav je Aria rjavolaska in oči skriva za sončnimi očali, se nam zdi, da je podobna svoji mamici in da je po očetu podedovala nesporno navihanost. Sama uživa v pozornosti in ljubezni svojih staršev in se veseli vsakega trenutka, ki ga preživijo skupaj. Zagotovo so lepo proslavili njen 13. rojstni dan in se ob tem malce poveselili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)