Hčerka Saše Lendero je že prava lepotica in zdi se čedalje bolj podobna svoji mami, očka Miha je nadvse ponosen!

19. 12. 2022
Deli
Hčerka Saše Lendero je že prava lepotica in zdi se čedalje bolj podobna svoji mami, očka Miha je nadvse ponosen! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Aria je zdaj že prava mlada damica, na katero sta njena starša na vso moč ponosna.

Pevka Saša Lendero in glasbenik Mihael Hercog sta znan estradni par, ki je v trdni zvezi že vrsto let. Imata hčerko, ki hitro odrašča, kar je razvidno tudi s prizorov, ki jih občasno objavita na Instagramu. Njuna Aria je simpatična punca, ki svoj čas izjemno rada preživlja s staršema. Vsi skupaj se znajo zelo zabavati in početi stvari, ki so jim pri srcu.

Neeee, tako je zdaj z dodatnimi kilogrami videti Jana Morelj, to je vse kar vemo

Tako je ponosni očka Miha zdaj pokazal, kako sta si z najstnico Ario krajšala čas: kot je razvidno z njegovega komentarja ob objavljenem prizoru, sta se očitno lotila zlaganja lego kock, kar je dejavnost, ki se lahko zavleče nekaj ur. To dobro vedo tudi drugi ljubitelji priljubljenih kock.

To je jekleni lepotec, ki bo odslej v garaži Tine Maze: Kaj pravite na njeno odločitev? Ona navdušenja ne skriva!

No, mi pa smo opazili, da zdaj 13-letna Aria postaja čedalje bolj podobna svoji lepi mamici, a tudi po postavnem očku je podedovala marsikaj - njegov navihan pogled, na primer. Prepričani smo, da sta se očka in hčerka zelo lepo zabavala. Miha ni razkril, kje je v tem času bila Saša. Morda je imela kakšno obveznost, saj je december zagotovo tisti mesec, ko imajo izvajalci še posebej veliko dela. Verjetno si bosta za božične praznike oba vzela malce oddiha in ga preživela v družbi njune Arie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)