Hčerki Rebeke Dremelj navdušeni nad mikrofonom

Hčerki Rebeke Dremelj navdušeni nad mikrofonom (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Lady
19. 8. 2018

"V času, ko moji otroci odraščajo, sem se res veliko naučila. Moja starejša hči Šajana je letos še zadnjič prestopila prag vrtca, jeseni namreč že odhaja v šolo.

In kot mama sem v teh letih sprejela kar nekaj pomembnih zaključkov," je povedala Rebeka. Z nami je delila svoja spoznanja na področju igre in igrač. Pravi, da ni pomembna količina, ampak izbor pravih igrač, ki otroke motivirajo, jim sprožijo zanimanje.

"Ne vem, ali je glasba del moje družine in mene, ampak pri nas je osrednjega pomena. Če je slab dan ali smo utrujeni od vsega, si prižgemo glasbo in vsi se počutimo bolje. Ples in petje je pravo zdravilo. Punci imata v sobi kar nekaj glasbenih igrač, s katerimi si lahko sami ustvarita pozitivno vzdušje. Zadnja takšna pridobitev je mikrofon – nad njim sta tako navdušeni, da ima zdaj vsaka svojega, in skupaj snujeta nastope za vso družino. S takšnimi igračami spodbujam njuno samostojnost in samozavest. Res ju je užitek gledati ob nastopih," se razneži pevka, ki skupnih trenutkov s hčerkama ne zamenja za nič na svetu.

"Zame je najbolj pomemben čas, ki ga preživimo skupaj. Vem, da s tem svojima puncama dam največ. Ne glede na to, ali se igramo skupaj ali pa se punci zamotita sami, pa verjamem, da ni vsaka igrača primerna. Zato temu, kaj jima nudim, posvečam posebno pozornost."

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo