Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta izjemni lepotici, tako sta videti, ko pozirata skupaj z mamo

Hčerki Renate Bohinc in Primoža Peterke sta izjemni lepotici, tako sta videti, ko pozirata skupaj z mamo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
12. 5. 2022

Zagotovo sta po mami podedovali nagnjenost do manekenskega dela.

Renata Bohinc tokrat ni prvič pozirala v družbi svojih hčera, Gaje in Stele. Očitno je, da sta res talentirani za tovrstno delo, saj je nastal prizor, ki je pritegnil pozornost številnih. Vse tri so videti odlično, Renata pa niti približno ne kaže svojih let, saj bi ji marsikdo pripisal desetletje manj, kot pa jih dejansko šteje!

Slika je nastala v promocijske namene, a je resnično lepa. Podobnost med mamo in hčerama je nesporna, se vam ne zdi? Renata je sicer priznala, da za prve gubice uporablja kremo, ki vsebuje smilj, a nam se zdi, da je njena koža še vedno brezhibna in napeta.

Sicer pa sta Gaja in Stela že večkrat pokazali, da sta naravni talent, ko gre za poziranje. Kdo ve, morda se bo katera od njiju odločila za kariero, kakršno je imela njuna mama, ki je bila manekenka. Renata jima vedno nesebično stoji ob strani, v tem primeru pa jima bodo njeni dragoceni nasveti prišli še kako prav.

No, tokrat se je izkazalo še nekaj: barva sivke čudovito pristoji prav rjavolaskam!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)